Δελέγκος: «Σημαντική νίκη, αλλά…»

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Ανατόλια, αλλά όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δελέγκος εμφανίστηκε προβληματισμένος από την απόδοση και κυρίως  από τα νεκρά αγωνιστικά διαστήματα της δεύτερης και τέταρτης περιόδου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη με δυο πολύ καλά 10λεπτα, αλλά και δυο άσχημα που πρέπει να μας προβληματίσουν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «μελανόλευκων» και συνέχισε. «Στις κακές μας περιόδους είχαμε ατομικές βεβιασμένες ενέργειες, όχι καλή ενέργεια και είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε 25 πόντους στην τελευταία. Ίσως να χαλαρώσαμε στις μεγάλες διαφορές που πήραμε, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα αν θέλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογο τρόπο γιατί η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και όλες οι ομάδες ικανές για το οτιδήποτε».

Οσο για το που μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας.  «Η ομάδα δεν φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να πάρει το πρωτάθλημα, υπάρχουν το λιγότερο τρεις ομάδες, Χ. Τρικούπης, Διαγόρας και Ολυμπιακός με πολύ υψηλότερο μπάτζετ, είναι νωρίς ακόμη, θα δούμε αργότερα, το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο».

Στη συνέχεια ο Κώστας Δελέγκος έδωσε και την δική του ερμηνεία για τα σερί νικών ή ηττών που υπάρχουν από την αρχή της χρονιάς. «Ναι, όντως κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο, έχει να κάνει όμως με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, Κάδρας αρχικά και τώρα Σκλήβας τα βασικότερα, την έλλειψη κοινοτικού που ήλθε στο παραπέντε. Όλα αυτά δεν μας έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να δουλεύουμε ήρεμα και απρόσκοπτα καθημερινά, γι’ αυτό και εμφανίζονται αυτά τα σερί».

Πηγή: radiogamma.gr