Δελέγκος: «Τα πέντε σφρυρίγματα είναι πολλές λεπτομέρειες»

Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα στην παράταση στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο προπονητής των «μελανόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πως μετά το τέλος του αγώνα δεν έβρισκε τους διαιτητές για να τους χαιρετήσει…
«Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο παρά μόνο πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Επαιξαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές, μπορεί να μην είμαστε πρώτοι αλλά έχουμε καρδιά πρωταθλητή. Το αποδείξαμε στο γήπεδο και όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να κρίνουν την προσπάθεια μας. Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες, όπως είναι οι απουσίες των Τσάμη, Κουκουλά και Σκλήβα. Θέλω να σταθώ στη μεγάλη καρδιά που έδειξαν τα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Μεσολογγίου, είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι πρωταθλητές σε αυτό το πρωτάθλημα». 
-Ο Απόλλωνας τι κρατάει από το παιχνίδι;
«Τη μεγάλη καρδιά των παικτών μας. Το ότι σε μια τόσο δύσκολη έδρα με όλα όσα συνέβησαν στο παρκέ έφτασε το παιχνίδι στην παράταση απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη. Νομίζω ότι ξεκάθαρα δικαιούμαστε τη νίκη, δεν την πήραμε και κοιτάζουμε μπροστά».
-Για ποιο λόγο δεν πήρατε τη νίκη;
«Για τις μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν ένα παιχνίδι».
-Οπως ένα, δύο ή πέντε σφυρίγματα;
«Τα πέντε είναι πολλές λεπτομέρειες, δεν είναι μια. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, είναι δουλειά της διοίκησης να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν τελείωσε το παιχνίδι έψαχνα τους διαιτητές να τους χαιρετήσω σύμφωνα με το fair play και εξαφανίστηκαν. Δεν είχα σκοπό να διαμαρτυρηθώ, αλλά να χαιρετήσω όπως συμβαίνει σ’ όλα τα παιχνίδια στο μπάσκετ».
-Ο Απόλλων τελείωσε 3ος στο φινάλε του α’ γύρου με απολογισμό 10 νίκες-5 ήττες, τι σημαίνει αυτό;
«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Εχουμε μπροστά μας έναν γύρο που είναι πολύ δύσκολος με περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας για εμάς. Αυτό που θα πώ είναι αυτό που λέω πάντα, ότι θα μείνουμε στη φιλοσοφία μας κοιτάζοντας μόνο το επόμενο παιχνίδι και πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Φίλιππο στην Βέροια».