Δεληγιάννης: «Δείξαμε πάθος στο τέλος»

deligiannis-dimitrisΓια το πάθος και την εμπειρία στα οποία  βασίζεται το Πευκοχώρι μίλησε ο Δημήτρης Δεληγιάννης. Αναφορικά για  το  παιχνίδι της Ευρώπης έναντι του Αίαντα το χαρακτήρισε ως εξαιρετικά αμφίρροπο , άλλα η επιμονή και η μαχητικότητα της ομάδας έδρασαν ως καταλύτης στο  να  αντιστραφεί το αρνητικό αποτέλεσμα και να επικρατήσει το Πευκοχώρι με διαφορά δέκα πόντων.

Για την επικείμενη αγωνιστική ο αθλητής θεωρεί οτι η ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες της ώστε να κρατήσει την έδρα της αλώβητη κόντρα στους Μαχητές Πεύκων. 

-Ποιο ήταν το στοιχείο που οδήγησε την ομάδα στην σημερινή νίκη;

«Δεν είχαμε καλή απόδοση αλλά δείξαμε πάθος στο τέλος σε συνδυασμό με την εμπειρία της ομάδας καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι».

-Ποιο είναι το σχόλιο σου για το παιχνίδι γενικά;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή γιατί όταν είσαι πρώτος όλες οι ομάδες παίζουν το 100% για να σε κερδίσουν. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αλλά όπως είπα και πιο πάνω η εμπειρία μας και η θέληση για τον στόχο μας ήταν το κλειδί της νίκης».

-Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα για την επόμενη αγωνιστική κατά την άποψή σου;

«Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο θέλει πολύ προσοχή πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας κ να κρατήσουμε την έδρα μας».