Δενδρινός: «Να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τον Παπάγου φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής (21/10, 17:00) στο Δαΐς, ο Δούκας σε ένα άκρως σημαντικό ματς για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που θυμίζει έντονα τις περσινές μάχες «επιβίωσης» μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα χρόνο μετά, ΑΣΕΔ και Παπάγου συγκρούονται ξανά στο Δαΐς με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα θέλοντας να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών και να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται…

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δενδρινού σχετικά με το κυριακάτικο ματς, αναφέροντας αρχικά ότι:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Α.Σ. Παπάγου είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και έχει στις τάξεις της πολλούς νέους παίκτες αλλά και θεωρώ τον πιο έμπειρο και έναν από τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας, τον Τόλη Κουτρούλια… Προέρχεται από μια ήττα που προφανώς την έχει πεισμώσει και θα ψάξει να αντιδράσει στο μεταξύ μας ματς, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας…».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια σχετικά με το «κλειδί» του αγώνα: «Καταλυτικό ρόλο στον αγώνα θεωρώ ότι θα παίξει η άμυνα μας και πιστεύω ότι αν λειτουργήσουμε ομαδικά για σαράντα αγωνιστικά λεπτά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Άλλωστε, μέσα στην έδρα μας πρέπει να έχουμε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε αναμέτρηση και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα διεκδικήσουμε τις νίκες που μας αναλογούν για να φτάσουμε στον στόχο μας…»