«Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Η  αήττητη πορεία της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου, αποδίδεται εν μέρη  και στον προπονητή του συλλόγου Νίκο Χατζηπανηγύρη ο οποίος επέστρεψε πρόθημα στoν πάγκο της “Σάντα” έπειτα από αρκετό καιρό, χαρίζοντας χαμόγελα στους υπεύθυνους του συλλόγου.

 Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε  στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για τα θετικά αποτελέσματα της  ΚΑΠ, ανέφερε τους συλλόγους που ξεχωρίζει στον όμιλο του και γενικά για την εξέλιξη του αθλήματος.

Ο τεχνικός των “μελανόλευκων”  σχολίασε για την επιστροφή του στην ομάδα: “Μου έγινε μια πρόταση και την αποδέχτηκα, επιστρέφοντας στην ομάδα. Πιστεύω πως οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε να είναι προπονητής στην Αγία Παρασκευή, καθώς πρόκειται για ένα σωματείο που σου προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψεις σωστά”.

Στη συνέχεια ανέφερε τα πιστεύω του για την πρώτη θέση του ομίλου: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει 26 αγωνιστικές και δεν έχει κριθεί τίποτα. Όπως τη χρονιά που ανεβήκαμε στα μπαράζ, έτσι και φέτος αυτό που χρειάζεται για να τα καταφέρουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε. Το καλό είναι πως δεν βασιζόμαστε σε κάποιον παίκτη μεμονωμένα, αλλά είμαστε ομάδα.
Θεωρώ ότι οι δυνατότερες ομάδες που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ο Πορφύρας και ο Χολαργός, ενώ ο Έσπερος ξεκίνησε πολύ καλά, κάνοντας βέβαια κάποιες ήττες στα τελευταία παιχνίδια…”.

Τέλος  παρέθεσε τη γνώμη του για τη φθίνουσα πορεία του μπάσκετ: “Γενικά το μπάσκετ είναι πεσμένο, αν και ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο. Δεν βγαίνουν καινούργια παιδιά, αλλά ανακυκλώνονται οι ίδιοι. Δεν υπάρχουν φερέγγυα σωματεία, με την Αγία Παρασκευή να αποτελεί μία από τις εξαιρέσεις. Υπάρχει υγεία και δύο άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κονταξή, που είναι ο βασικός μας χρηματοδότης και ο Πάρης Καρδαράς, ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας και ψυχή του συλλόγου. Αν λείψει κάποιος απ’ τους δύο θα είναι πλήγμα”.