Δεν καταθέτει ένσταση

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο  Κόροιβος γνωστοποίησε ότι δεν θα καταθέσει ένσταση στην απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Κ.Ε.Δ – Ε.Ο.Κ., για κακή εφαρμογή κανονισμών στον αγώνα με τη Νήαρ Ηστ.

Η ανακοίνωση:

 «Μετά από ώριμη σκέψη  σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε αποφασίσαμε να μην καταθέσουμε ένσταση κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Κ.Ε.Δ – Ε.Ο.Κ για κακή εφαρμογή των κανόνων παιδιάς στο αγώνα πρωταθλήματος στα πλαίσια της Α2’Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Νήαρ Ηστ-Κόροιβος».

Αναδιοργάνωση
Παράλληλα, ο Κόροιβος ενημέρωσε μέςω του επίσημου σάιτ του τις επόμενες κινήσεις:

«Μετά την κακή  εμφάνιση της ομάδας μας στο τελευταίο αγώνα μέσα στο Παγκράτι που σήμανε αυτόματα και τον υποβιβασμό μας στην Β’ Εθνική, το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα εστιάζεται στα οργανωτικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο τον Ιούλιο,την καταγραφή των οικονομικών υποχρεώσεων,την διερεύνηση ενδιαφέροντος από φίλους της ομάδας που θέλουν να ασχοληθούν πιο ενεργά με το τμήμα.
Στην συνέχεια θα μπουν θέματα όπως είναι ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, ενίσχυση της ομάδας και οργάνωση για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Καθοριστικός παράγοντας όλων των εξελίξεων είναι η επιχορήγηση της Α2,των 100.000€ δηλ.,όπου εάν τελικά παρθεί θα κλείσει όλες σχεδόν τις οικονομικές εκκρεμότητες για την προηγούμενη χρονιά. Αυτό θα σημάνει ότι η νέα διοίκηση θα έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει το μέλλον χωρίς αγκάθια του παρελθόντος…».