Δεν “μετακομίζει” το Αγρίνιο, που συνεχίζει να “φλερτάρει” με την Α2!

Η επιθυμία των ιθυνόντων το Αγρίνιο να αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ομάδα στο καινούργιο κλειστό γήπεδο της πόλης, πάει… περίπατο! Ο ΑΟΑ δεν θα “μετακομίσει” στο νέο γήπεδο, αλλά θα έχει ως έδρα του το ΔΑΚ “Μιχάλης Κούσης”, όπως άλλωστε έκανε τα τελευταία χρόνια.

Το κλειστό, βέβαια θα έχει μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που έχουν συνηθίσει όσοι έχουν βρεθεί σε αυτό. Και αυτό, διότι στο προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα κερκίδα απέναντι από την ήδη υπάρχουσα, αλλά και δημοσιογραφικές θέσεις! Έτσι το κλειστό “Μιχάλης Κούσης” θα αυξήσει τη χωρητικότητά του κατά 240 θέσεις, με τους ιθύνοντες τον ΑΟ Αγρινίου να ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στο κλειστό δίχως προβλήματα. Οι παράγοντες του Αγρινίου, έχουν λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις και από το Δήμο Αγρινίου, ο οποίος άλλωστε είναι ο βασικός αρωγός στην όλη προσπάθεια.

Στόχος άλλωστε στον ΑΟΑ είναι να μπορέσουν να πετύχουν και μία ακόμη “νίκη” εκτός των γραμμών. Δεν είναι άλλη από την συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία! Στο Αγρίνιο συνεχίζουν να “φλερτάρουν” με αυτό το ενδεχόμενο και με δεδομένο ότι η ομάδα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια μια σταθερότητα τόσο εντός του παρκέ, όσο (και κυρίως) στον τρόπο διοίκησης, κάνει τους παράγοντες του συλλόγου να ευελπιστούν ότι θα επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.