Δεριζιώτης: «Δεν ξέρω τι να πω είμαι σοκαρισμένος»

Τα όσα έγιναν τη Λάρισα στον αγώνα του Εθνικού με την ΑΕΛ έχουν σοκάρει τον Κωνσταντίνο Δεριζιώτηο οποίος εξέφρασε δημόσια την άποψη του για τα όσα διαδραματήστικαν, δείχνοντας ουσιαστικά την απογοήτευση του για το ότι αυτά ξεκίνησαν από ανήλικα παιδιά.

Αναλυτικά έγραψε:

«Το βασανιζω απο χθες…
Στα 14 μου, παρακολουθώντας Εθνικός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκακη, έπεσαν κάτι “ψιλες”, αφού τότε όλοι οι φίλαθλοι έβλεπαν το παιχνίδι μαζί και με την αψαδα της ηλικίας, πήγα να ανακατευτώ. Τότε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου με βούτηξε από τον ώμο και με έβγαλε έξω, λέγοντας μου όσα έπρεπε να πει ένας πατέρας στο γιο του.
Χθες, στα 50 μου, διαπιστωσα με τα ιδια μου τα ματια οτι η κατασταση εχει ξεφυγει.
Δεν είχα βρεθεί ξανά σε επεισόδια.

Σε έναν απολύτως αδιάφορο αγώνα μπάσκετ, ακόμη -δυστυχώς- και για την αστυνομία, που δεν κρινόταν τίποτα, 40 πιτσιρίκια θεώρησαν σκόπιμο, αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζαν μανάδες, πατεράδες, άναψαν καπνογόνα, και αλλά πολλά, απολύτως ανενόχλητα, αφού όπως έγραψα χθες, ένας αστυνομικός που ήταν εκεί και τα έβλεπε είπε ότι είναι αναρμόδιος αφού … περνούσε με το περιπολικό και είπε να μπει μέσα, στο τέλος και με την ομάδα τους να έχει κερδίσει πέταξαν από την κερκίδα από ύψος 3 μέτρων, κάδο απορριμάτων, ο οποίος βρήκε στο κεφάλι, μέλος της ομάδας μας. Τα μπουκάλια με τα νερά, τα φτυσίματα, κ.λπ., δεν χρειάζεται να τα αναφέερω…

Και σα να μην έφθαναν αυτά και αφού στο μεταξύ είχαν έρθει κάποιοι αστυνομικοί, παρουσία τους, έκαναν ντου ανενόχλητοι στον διάδρομο των αποδυτηρίων στην αποστολή του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Και αν μπειτε στο #ethnikospiraeusbc, αυτα τα παιδια, καμαρωνουν για οσα εκαναν, βριζουν και προκαλουν.
Και αναρωτιέμαι, πως μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά οι γονείς τους;

Οι γονείς τους που είναι;

Η οργανωμένη Πολιτεία που ήταν και που είναι;
Οι δάσκαλοι τους που είναι;
Εισαγγελέας ανηλίκων στη Λάρισα υπάρχει;
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω είμαι σοκαρισμένος».