Δερμιτζάκης: «Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται»

Επικίνδυνη έξοδο στο Μετς έχει αύριο (Κυριακή 1/4, 17:00) ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται εκτός έδρας με μία απ’ τις ιστορικότερες, το Παγκράτι.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Χουχουλής είναι πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας μας, Τάσου Καλλιανιώτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και οι πιθανότητες συμμετοχής είναι μοιρασμένες.

Για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση με το Παγκράτι, αλλά και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού, ο -διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας- φόργουορντ της ομάδας μας, Μάριος Δερμιτζάκης.

“Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία και του φετινού πρωταθλήματος και μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, αφού όχι μόνο πετύχαμε το στόχο μας από τόσο νωρίς, αλλά έχουμε καταφέρει να κάνουμε και μία πρωταγωνιστική πορεία μέχρι τώρα, κοντράροντας στα ίσια ή ακόμη και κερδίζοντας ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Ωστόσο, η χρονιά δεν έχει τελειώσει για εμάς κι όποιος το πιστέψει αυτό μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει. Είμαστε Πανερυθραϊκός και σκοπεύουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

Εξάλλου, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες τις δύο τελευταίες εβδομάδες, θέλουμε να ανακάμψουμε άμεσα και να κάνουμε ένα φινάλε στη σεζόν αντάξιο με το βάρος της φανέλας του Πανερυθραϊκού, σε αυτές τις 7 Αγωνιστικές που απομένουν. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με την πρώην μου ομάδα, το Παγκράτι. Το γεγονός ότι παίζουμε μέσα σε μία απ’ τις ιστορικότερες μπασκετικές έδρες αποτελεί από μόνο του κίνητρο και πρόκληση για εμάς. Συν τοις άλλοις, το Παγκράτι, πέραν του ότι είναι απρόβλεπτο και επικίνδυνο, “καίγεται” και για τη νίκη, η οποία θα είναι σαν ένα βήμα σωτηρίας για εκείνους, οπότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και αυτό μας κάνει να είμαστε σε ακόμη μεγαλύτερη εγρήγορση. Βέβαια, για ακόμη μία εβδομάδα έχουμε προβλήματα, όμως τα προβλήματα αυτά μας συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο και μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς…”.