Δεσποτάκης: «Στο τέλος η ομάδα έβγαλε ψυχή»…

Στην ψυχή που είχαν οι παίκτες του στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του ματς του Αρκαδικού με τον Ερμή Αγιάς στάθηκε ο προπονητής των νικητών Μάριος Δεσποτάκης. «Υπήρχε πάρα πολύ άγχος γιατί ήταν ένα παιχνίδι τελικός. Στο τέλος η ομάδα έβγαλε πολύ ψυχή παρότι σε όλο τον αγώνα παλεύαμε σκληρά», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής, που εξήρε την βοήθεια που έδωσαν όλοι οι παίκτες που πάτησαν το πόδι τους στο παρκέ. Τόνισε επίσης τη σπουδαιότητα που έχει και το επόμενο παιχνίδι για τον Αρκαδικό, επισημαίνοντας ότι «… σίγουρα η αναμέτρηση που ακολουθεί στην Καρδίτσα θα είναι δύσκολη αλλά εμείς θα πάμε με στόχο να κερδίσουμε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάριος Δεσποτάκης

«Υπήρχε πάρα πολύ άγχος γιατί ήταν ένα παιχνίδι τελικός. Στο τέλος η ομάδα έβγαλε πολύ ψυχή παρότι σε όλο τον αγώνα παλεύαμε σκληρά. Οι κρίσιμες βολές μπήκαν, οι καλές άμυνες βγήκαν και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Ήταν ένα παιχνίδι όπου επιστρέψαμε πολλές φορές από τις όποιες διαφορές βρεθήκαμε πίσω και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία αυτή».
«Ξεκινήσαμε παίζοντας κακή άμυνα έχοντας δεχθεί 24 πόντους. Από κει πέρα μας βοήθησαν και οι αλλαγές και όλα μαζί τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια για να γυρίσουμε στο σκορ. Δεχθήκαμε 11 στο δεύτερο δεκάλεπτο, 11 στο τρίτο και στην τελευταία περίοδο παίχτηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο στα υπόλοιπα 3 παίξαμε την άμυνα που θέλουμε και έτσι καταφέραμε να το γυρίσουμε και στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι».
«Σίγουρα η νίκη αυτή και με τον τρόπο που ήρθε είναι πολύ σημαντική. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα η αναμέτρηση που ακολουθεί στην Καρδίτσα θα είναι δύσκολη αλλά εμείς θα πάμε με στόχο να κερδίσουμε».

.
Διαβάστε ακόμη…