Δημητριάδης: «Είμαστε καλύτεροι από το Παγκράτι»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καλείται να δώσει στο Μετς, ο Κόροιβος Αμαλιάδας κόντρα στο Παγκράτι. Για το ματς ζωής και θανάτου μίλησε στην «Πρώτη», ένας εκ των πρωταγωνιστών του συλλόγου, Τάσος Δημητριάδης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Κόροιβος είναι καλύτερη ομάδα από τους «ροσονέρι».

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε έξι νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια και έχει φανεί στο γήπεδο η μεγάλη διάθεση και το πάθος που δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Είμαστε ανεβασμένοι ψυχολογικά, μας έχει βοηθήσει πολύ και ο κόσμος της Αμαλιάδας και έχουμε φτάσει να παίζουμε την παραμονή την τελευταία αγωνιστική. Στο Παγκράτι θα πάμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, όπως κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι, θα διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα από το Παγκράτι, αλλά όλα αποδεικνύονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είμαστε πιο φορμαρισμένοι, σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να το δείξουμε αυτό και στο γήπεδο».

Οσο για το αν η κρισιμότητα του παιχνιδιού δημιουργεί άγχος ανέφερε: «Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιο άγχος αλλά προς το παρόν είμαστε ήρεμοι. Αν κερδίσουμε και παραμείνουμε στην κατηγορία θα είναι ένας άθλος για μας, με τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και από το γεγονός ότι πριν δύο μήνες μας θεωρούσαν όλοι υποβιβασμένους».

Ο Κόροιβος τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες: «Το μυαλό μας ήταν στα οικονομικά προβλήματα που είχαμε, ώσπου αποφασίσαμε να φανούμε δυνατοί, να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ήταν θέμα εγωισμού, να ξεχάσουμε τα προβλήματα, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την παραμονή», κατέληξε ο Κοζανίτης μπασκετμπολίστας.