Δημητριάδης: «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι»

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Ερμής Σχηματαρίου  υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (15/12, 17:00) τον Αργοναύτη Τριγλίας, σ΄ενα παιχνίδι που αναμένεται ανταγωνιστικό και αμφίρροπο. 

Ο Νίκος Οικονόμου έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τον Κωστή Δέδε, λόγω σοβαρού τραυματισμού, αλλά με την βοήθεια του κόσμου εκτιμάται πως θα ξεπεραστεί το εμπόδιο του Αργοναύτη.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να φτάσουμε στη νίκη» υποστηρίζει ο Τάσος Δημητριάδης, ο τρεις φορές πρωταθλητής της Α2 που αποτελεί το «δυνατό χαρτί» που έχει στα χέρια του ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου και συνεχίζει: «Απομένουν δυο παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δυο!». Όσο για την… συνταγή που οδηγεί στο θετικό αποτέλεσμα, ο έμπειρος φόργουορντ υπογραμμίζει: «Αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και συγκεντρωμένοι για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη. Ταυτόχρονα, απαιτείται να παίξουμε πολύ δυνατά στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το δικό του».