Δημητριάδης: «Φοβόμαστε μόνον τον κακό μας εαυτό»

Με στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2, αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας με προορισμό την Λευκάδα.

Ο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσει (18/11, 17.00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής την τοπική Δόξα, θέλοντας να διευρύνει το αήττητο σερί του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία.

Ο Νίκος Καραγιάννης θα έχει στην διάθεση του και το Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην δράση μετά από απουσία τριών εβδομάδων, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς.

Ο Tάσος Δημητριάδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας έδωσε το… στίγμα του, όσον αφορά τον επερχόμενο αγώνα, αλλά και την πορεία της ομάδας μας γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πολύπειρος φόργουορντ…

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας:

«Έχουμε μπροστά μιας μια ακόμα αγωνιστική πρόκληση, καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Δόξα Λευκάδας. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει ένα γεμάτο ρόστερ, το οποίο αποτελείται από πολύ έμπειρα παιδιά, όπως είναι για παράδειγμα ο Λιακόπουλος κι ο Τσαλδάρης.

Όμως, νομίζω ότι εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό και κανέναν άλλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέσα στις τέσσερις γραμμές  είτε παίζουμε στο γήπεδο μας, είτε μακριά απ’ αυτό και να πορευτούμε με αυτόν τον γνώμονα…»

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΓΣΠ:

«Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, είτε στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, είτε στα δύσκολα και έχουμε φτάσει να μετράμε 5/5 νίκες.

Νομίζω, χωρίς να θέλω να θίξω καμία από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει, ότι το πιο δύσκολο ματς ήταν αυτό με τον Εθνικό, εκτός έδρας, όπου και σε αυτό, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα, καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Πλέον, όλα αυτά, όμως, αποτελούν παρελθόν… τα ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά στα ματς που έρχονται. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και να μην μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοι να κοιτάξουμε το μέλλον και εν προκειμένω το παιχνίδι που ακολουθεί με την Δόξα Λευκάδας.

Διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ με πολλούς ικανούς, ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μας βοηθήσει ο Ιγκόρ (σ.σ. Μιλόσεβιτς), η απουσία του οποίοι είναι πολύ σημαντική για μας.

Για τους στόχους της ομάδας:

Έχουμε αυτόν τον «αντίπαλο» εμείς, ότι σε κάθε ματς είμαστε «καταδικασμένοι» να κερδίζουμε. Είναι η ιστορία που έχει αυτός ο Σύλλογος, είναι το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, είναι… όλα μαζί, που βάζουν αυτό το «ΠΡΕΠΕΙ» στην ομάδα. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε! 

Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία και να θέσω μακροπρόθεσμους στόχους. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, έχουμε παίξει 5 παιχνίδια, έχουμε νικήσει και στα πέντε και συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε ματς στην ώρα του, βδομάδα με την βδομάδα και στο τέλος να κάνουμε… ταμείο.

Ωστόσο, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, θέλουμε η ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Α1 και γι αυτό δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε ακόμα στο Νοέμβριο και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε…»

Τέλος, ο Τάσος Δημητριάδης αναφερόμενος στον κόσμο του Περιστερίου, τόνισε: 

«Οι φίλαθλοι μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ και φυσικά περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια ακόμα μεγαλύτερη στήριξη…

Είναι ευλογία να παίζει σε αυτή την ομάδα, με την τεράστια ιστορία και την τόσο βαριά φανέλα, την οποία έχουν φορέσει πολλοί μεγάλοι παίκτες. Ο ΓΣΠ έχει καταφέρει να κάνει μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι εδώ.

Ο κόσμος ήταν ανέκαθεν ο έκτος παίκτης αυτής της ομάδας και εμείς αντλούμε δύναμη κι ενέργεια από αυτόν και είναι χαρά μας να αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όσο είναι αυτό εφικτό».