Διαγωνισμός Τριπόντων για μαθητές στην Πάτρα

Την προσεχή Παρασκευή θα αναδειχθεί ο… τυχερός μαθητής Λυκείου που θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων για νέους του φετινού All Star Game. Οι υποψήφιοι διεκδικητές της θέσης θα διαγωνιστούν την Παρασκευή στο κλειστό της Περιβόλας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: 

«Καλούνται τα σωματεία μπάσκετ της περιοχής να εκπροσωπηθούν από έναν αθλητή τους στον διαγωνισμό τρίποντων για νέους που διοργανώνεται ενόψει του 20ου ALL STAR GAME–ΟΠΑΠ (Πάτρα, 9 και 10 Μαρτίου 2013).

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, στις 6:30 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας στην Περιβόλα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αθλητής που θα επιλεγεί από το σωματείο του να είναι μαθητής Λυκείου (οποιασδήποτε από τις τρεις τάξεις).

Ο νικητής του διαγωνισμού της ερχόμενης Παρασκευής θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό τρίποντων για νέους του ALL STAR GAME–ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.

Το «έπαθλο» για το νικητή του διαγωνισμού για νέους, θα είναι η συμμετοχή στον διαγωνισμό τρίποντων που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, παρουσία όλων των μεγάλων αστεριών της Basket League ΟΠΑΠ.