Διαδικτυακή παρουσίαση-μάθημα από το «Τζάμπολ Αγάπης» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Την επόμενη γενιά των εκπαιδευτικών που θα μπορούν να είναι κοντά στα παιδιά με πράξεις είχε την ευκαιρία να… εκπαιδεύσει ο εμπνευστής του «Τζάμπολ Αγάπης» Γιάννης Τσουμπρής, στη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης-μαθήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η παρουσίαση-μάθημα πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Σπάρτης, για το «Τζάμπολ Αγάπης™» και την «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή™», όπου και παρουσιάστηκε η πορεία του «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2016 έως σήμερα.

Πηγή φωτό: tzampolagapis.gr

Αναπτύχθηκε η προπονητική μεθοδολογία, η οργάνωση της προπόνησης και η ανάπτυξη των τμημάτων τόσο στην Αττική όσο και στην επαρχία. Έγινε αναφορά στις δράσεις, τους στόχους και το όραμα για το μέλλον, αλλά και αναφορά σε συναισθήματα, διαχείριση της συμπεριφοράς, ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών μέσα από τη συμμετοχή τους στην «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή™».

Οι πρωτοετείς φοιτητές-τριες του τμήματος και οι εκπαιδευτικοί τους, αποτελούν πλέον μία ακόμη δυνατή ομάδα υποστήριξης του «Τζάμπολ Αγάπης™». Από τις ερωτήσεις και τις απόψεις των φοιτητών αναδείχθηκε μία νέα γενιά εκπαιδευτικών, που θα είναι κοντά στα παιδιά με πράξεις. Όχι μόνο στα μέχρι σήμερα τμήματα διδασκαλίας αλλά και στα επόμενα που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Τσουμπρής μετά το τέλος της παρουσίασης-μαθήματος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και την αληθινή αγάπη που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν προς όλα τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης», αλλά και όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.