«Διαζύγιο» Αμύντα με Κωνσταντινίδη

Δύο χρόνια μετά, Αμύντας και Μάης Κωνσταντινίδης δεν θα πορευτούν μαζί, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον επί δύο συναπτά έτη, προπονητή του ανδρικού τμήματος, Μάη Κωνσταντινίδη. Ο Μάης συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες ιδιαίτερες, λόγω της πανδημίας, περιόδους στην Α2 Εθνική Κατηγορία και θα θεωρείται για πάντα μέλος της οικογένειάς μας.

Αναφορικά και οι δηλώσεις του Μάη στον προσωπικό του ιστότοπο: “Ένας σπουδαίος διετής κύκλος ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αμύντα και ειδικά τον πρόεδρο Άγγελο Ζούπα για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία. Εύχομαι, από καρδιάς, στον σύλλογο να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ με βάση τις αρχές και αξίες, που από δεκαετίες ακολουθεί. Είναι μια πραγματική οικογένεια και είναι τυχερός όποιος αποτελεί μέλος της. Τα καλύτερα είναι μπροστά…“.

Η Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα, με τους δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν να είναι πάντα δυνατοί.

Σε ευχαριστούμε Μάη».