Διακοπή σε επίσημο αγώνα αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ λόγω «αντεθνικών συνθημάτων»

Στον «αέρα» τινάχθηκε η αναμέτρησης Φιλία Ορεστιάδας-ΓΑΣ Κομοτηνή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, λόγω «αντεθνικών συνθημάτων» που ακούστηκαν στο Κλειστό Ορεστιάδας. Όπως αναφέρει το thrakisports.gr οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι περίπου 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το σκορ στο 69-60 υπέρ της Φιλίας, ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα, τα οποία οδήγησαν την ομάδα της Κομοτηνής στην απόφαση ν’ αποχωρήσει αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο και μετά από περίπου 10-15 λεπτά, να φύγουν οριστικά από το γήπεδο.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του έγκριτο site, στο φύλλο αγώνα δεν γράφτηκε κάτι αντίστοιχο, καθώς οι διαιτητές φέρονται να δήλωσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι τέτοιο σε μια κερκίδα που (όπως συνηθίζεται στα αναπτυξιακά) ήταν ουσιαστικά μεταξύ γονέων και φίλων. Σε κάθε περίπτωση προκαλεί μεγάλη αίσθηση η διακοπή αγώνα και μάλιστα για λόγους… αντεθνικών συνθημάτων που φέρονται να ακούστηκαν σε γήπεδο της Ορεστιάδας, δίπλα από τα σύνορα δηλαδή, από κερκίδα γονέων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και αναμένουμε να μάθουμε τις επόμενες ώρες τις όποιες εξελίξεις σε σχέση με την περίεργη αυτή διακοπή.

Πηγή: thrakisports.gr