Διαμαντάκος: «Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», Σίσκος: «Είχαμε άσχημα ποσοστά»

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει το Αγρίνιο επικρατώντας και των Ικάρων Σερρών διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα, με τον  Γιάννη Διαμαντάκο, να αναφέρει: «Αποδεικνύεται και από το παιχνίδι μας και από τα υπόλοιπα παιχνίδια ότι πρόκειται για μια κατηγορία πάρα πολύ δύσκολη. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Εμείς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη και στην επίθεση και στην άμυνα. Προσπαθούμε να εντάξουμε και τον Γιώργο Μπερερή στο τακτικό κομμάτι.

Καταλαβαίνω ότι οι προσδοκίες του κόσμου έχουν μεγαλώσει και αυτό μου αρέσει πολύ όπως και ότι το γήπεδο είναι γεμάτο. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς για σχεδόν έναν γύρο παίζουμε με μείον δυο παίκτες. Πρέπει να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας όταν προσπαθούμε να κάνουμε μια αξιολόγηση Το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος Σημασία έχεις να δουλεύεις και να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου. Ολοι μαζί η ομάδα, η διοίκηση και ο κόσμος νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σίσκος δήλωσε: «Θέλω να  συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου. Είναι παρά πολύ καλό για την επαρχία να έχουμε τέτοιες ομάδες με τέτοιο κόσμο. Το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, έτσι μας πήγε. Περιμέναμε να είναι ντέρμπι, ένα κλειστό παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς λίγο με την απειρία μας, λίγο με τη κούραση είχαμε κάποια άσχημα ποσοστά. Αν αυτά ήταν λίγο καλύτερα μπορεί να φεύγαμε και νικητές από το Αγρίνιο. Ενδεικτικά να πω ότι είχαμε 12/22 βολές και 1/11 τρίποντα. Θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό μαζί με τη συγκέντρωσή μας στα τελευταία λεπτά».