Διαμαντάκος: “Συμβαίνουν απαράδεκτα πράγματα, που θέτουν σε κίνδυνο την ομάδα”… (vid)

Παρότι είναι της άποψης “τα εν οίκω μη εν Δήμω” ο προπονητής του Αγρινίου Γιάννης Διαμαντάκος δεν φάνηκε να μπορεί να “κρατηθεί” περισσότερο. Και μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Οίακα Ναυπλίου, “ξεσπάθωσε”. Μίλησε με έντονο ύφος, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στον σύλλογο, με ίντριγκες και διαχωρισμούς, επισημαίνοντας ότι “… ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να λυθούν όλα όπως πρέπει να λυθούν. Διαφορετικά η ομάδα κινδυνεύει”! Αναφέρθηκε σε κακές νοοτροπίες που επικρατούν στον σύλλογο, οι οποίες δεν ταιριάζουν ούτε σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος και δεν δίστασε να πει πως εάν αυτός ή αυτοί που δημιουργούν το συγκεκριμένο πρόβλημα στον ΑΟΑ δεν τον θέλουν, αυτός φεύγει και τους αφήνει ν’ αναλάβουν εκείνοι!

“Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Έχουν παρεισφρήσει στην ομάδα νοοτροπίες και συμπεριφορές που είναι απαράδεκτες, που δεν επιτρέπονται όχι μόνο στην κατηγορία της Α2 αλλά ούτε και για Β’ τοπικό! Κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και αυτό μπορεί να τα γκρεμίσει όλα.

Αυτά που συμβαίνουν και μαθαίνω είναι απαράδεκτα. Και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να λυθούν όλα όπως πρέπει να λυθούν. Διαφορετικά η ομάδα κινδυνεύει. Δεν θα συζητάμε για το εάν μπορούμε να κερδίσουμε στον Αμύντα ή όχι, αλλά θα συζητάμε για άλλα πράγματα. Και επειδή άκουσα ότι τίθενται και διλήμματα “ή αυτός ή εγώ”, δεν έχω πρόβλημα εγώ φεύγω, ας αναλάβει αυτός που βάζει αυτό το δίλημμα ή να φέρει κάποιον άλλον. Τον προκαλώ να το πει δημοσίως. Θα πω κι εγώ δημοσίως πράγματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων…

Δείτε το σχετικό video με τις δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου