Διαμαντόπουλος: «Οποιος βρεθεί στην ημέρα του θα κερδίσει»

Για ένα σκληρό παιχνίδι προετοιμάζεται (18/10, 2:00 μ.μ.) η ΦΕΑ καθώς αντιμετωπίζει τον Παπάγου. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό και με… παρακαταθήκη τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αργοναύτη Τριγλίας οδεύει στο “Σαλούν” για το πρώτο της “διπλό” τη φετινή αγωνιστική.
Ο προπονητής του Παπάγου, Γιώργος Διαμαντόπουλος, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο διαδίκτυο για το κυριακάτικο ματς.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι στην ομάδα είμαστε όλοι υγιείς σε μία εποχή δύσκολη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη ΦΕΑ. Παρότι νεοφώτιστη στην κατηγορία δείχνει τα τελευταία χρόνια μία ομάδα με συνοχή, η οποία είναι “δεμένη” και φέτος διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες με αξία, όπως οι Μπάρδας, Γεωργοπαπαδάκος και Γκαϊντάσοφ. Εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που παίζουμε και όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι κι σε αυτό τα αντιμετωπίζουμε σαν… τελευταίο».

Που θεωρεί ότι θα κριθεί το ματς ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που το 1998 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων με το εθνόσημο στο στήθος; «Εκτιμώ πως όποιος βρεθεί στην ημέρα του θα κερδίσει. Η ΦΕΑ έχει ένα γρήγορο ρυθμό που εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να την περιορίσουμε».