«Διαφορετικοί οι Ικαροι στην πρεμιέρα»

kapiniarisΗ επιβλητική εμφάνιση του Ψυχικού στις Σέρρες και η εύκολη νίκη επί των Ικάρων με 79-64 αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή… πρώτη επαφή της νεοφώτιστης ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα με την Α2. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Ψυχικό είναι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Φιλαθλητικό (17:00) και ο Διονύσης Καπινιάρης μίλησε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook για τις πρώτες εντυπώσεις του, τη νίκη επί των Ικάρων και τη συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μία σημαντική διαφορά στην αρχή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου παραμείναμε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας είχε πει ο κόουτς, κι έτσι καταφέραμε να “χτίσουμε” μία σημαντική διαφορά στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι Ίκαροι Σερρών έκαναν την αντεπίθεσή τους, κάτι που -σε συνδυασμό με μία μικρή χαλάρωση από μέρους μας- τους έβαλε και πάλι στο παιχνίδι. Καταφέραμε, όμως, να παραμείνουμε μπροστά στο σκορ μέχρι τέλους και να πάρουμε τη νίκη» τόνισε ο νεαρός πόιντ γκαρντ.

Το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει τους Ικάρους και στην πρεμιέρα της Α2, αλλά ο Καπινιάρης θεωρεί ότι θα δει “άλλη” ομάδα… «Είναι δεδομένο πως οι Ίκαροι Σερρών θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Διαθέτουν μία πολύ ποιοτική ομάδα».