«Διαφωνούμε  όμως στην κατοχύρωση της βαθμολογίας ως έχει τώρα»

Με ανακοίνωσή της, η ΧΒΑ γνωστοποιεί πως δεν συμφωνεί με την κατοχύρωση της βαθμολογίας κάνοντας λόγο για «μέγιστο λάθος, διότι η ομάδα χάνει την 2η προνομιούχο θέση» που οδηγεί στην άνοδο.

Η ανακοίνωση:

«Οι Ακαδημίες Χαλκίδας συμφωνούν στην απόφασή σας για το οριστικό τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Πιστεύω μας είναι πρώτα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά οτιδήποτε άλλο!!

Διαφωνούμε  όμως στην κατοχύρωση της βαθμολογίας ως έχει τώρα!! Αυτό θα είναι μέγιστο λάθος διότι η ομάδα μας χάνει την 2η προνομιούχο θέση ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού έχει έναν αγώνα λιγότερο από τις ομάδες που κατέχουν αυτή την στιγμή τις δύο προνομιούχες θέσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω της απόφασης σας να δίνεται ρεπό στις ομάδες που παίζουν στον 2ο γύρο με την ομάδα που αποχώρησε [ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ]. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν τους δύο βαθμούς της νίκης με σκορ 20 – 0 άνευ αγώνος ..!!    Δίνοντας λοιπόν αντί για ρεπό τους 2 βαθμούς της νίκης που δικαιούνται οι ομάδες που παίζουν με τον Αίαντα Αυλίδας, οι δυο ομάδες που ανεβαίνουν στην Β Εθνική κατηγορία -έχοντας παίξει ίδιο αριθμό αγώνων – από τον 2ο όμιλο Νότου ειναι ο ΕΦΑΟΖ και η Α.Κ Χαλκιδας !! Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την επικύρωση της σωστής βαθμολογίας!».