Διεκόπη η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα

Την Τετάρτη (24/10) θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα καθώς η χθεσινή διεκόπη. Η διοικούσα επιτροπή δεν δέχθηκε να «κουβαλήσει» τα χρέη και της ΚΑΕ όπως της ζητήθηκε από τον Κώστα Καραπάνο καθώς όπως τόνισες ο σύλλογος είναι ενιαίος και πάντα η κάθε διοίκηση, ανελάμβανε τα χρέη της προηγούμενης.

Αυτή η τοποθέτηση βρήκε αντίθετα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής αφού όπως τόνισε ο Ηλίας Χριστόπουλος, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί αυτή τη φορά να γίνει,/

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση στο διαχωρισμό πλέον της ΚΑΕ από τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, αφού περιουσιακά στοιχεία του γηπέδου ανήκουν στην ΚΑΕ και ανά πάσα στιγμή ο ερασιτέχνης μπορεί να βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο για να τα χάσει, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα χρέη της ΚΑΕ κι αν δεν μεταβιβαστούν αυτά στον ερασιτέχνη.

Παράλληλα, ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο για να μην προχωρήσει η νέα διοίκηση στην επόμενη ημέρα, ήταν και το γεγονός ότι δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη η απόφαση της προηγούμενης γεν. συν. που ήταν δεσμευτική.

Δηλαδή ότι όλοι όσοι έχουν βάλει χρήματα στον Απόλλωνα τα τελευταία δέκα χρόνια θα αποσυρθούν εγγράφως από κάθε μελλοντική διεκδίκησή τους, κάτι που όπως ανακοινώθηκε και με συγκεκριμένα ονόματα, δεν έχει γίνει ακόμη από όλους.

Η αρχική τοποθέτηση της διοικούσας επιτροπής ήταν το βόλεϊ να προχωρήσει με αυτοχρηματοδότηση από τους γονείς και ο ερασιτέχνης να μην δώσει ούτε ευρώ (πέραν του γηπέδου) και το μπάσκετ, έστω και με «αιματηρές» περικοπές να συνεχίσει κανονικά στην Α2 με στόχο αν τελικά τα καταφέρει, να μην υποβιβαστεί.

Πηγή radiogamma.gr