Διπλή ανανέωση από την Ελίμεια και… μεταγραφικά μπαμ στο βάθος!

kontos_mousos_elimeiaΟμάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε κι αυτό ενστερνίζονται στην Ελίμεια, που έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας που πέτυχε την άνοδο στη Γ΄ εθνική. Σε αυτή τη βάση, λοιπόν κινούμενοι οι διοικούντες προχωρούν με γρήγορες κινήσεις στη συμφωνία με τους παίκτες που έδωσαν και την ψυχή τους την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΔΥΜ κι έτσι μετά τους Τσέπουρα, Μακρή, Κατσέλα και Πάπιστα, “κάτοικοι” Ελίμειας θα εξακολουθούν να είναι οι ταλαντούχοι Κοντός και Μούσιος. Οι δύο νεαροί γκαρντ ανακοινώθηκαν επίσημα από τους διοικούντες της Ελίμειας.

«Οι έφηβοι Κοντός Ιωάννης και Μούσιος Θεόδωρος για μία ακόμη χρονιά θα συνεχίζουν να απλώνουν το ταλέντο του στην ομάδα της Ελίμειας”, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: “Η Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση που δύο νεαροί πολύτιμοι παίκτες ανανεώνουν με την ομάδα.
Οι ταλαντούχοι έφηβοι Κοντός,Μούσιος ξεπήδησαν από τις Ακαδημίες της Ελίμειας και έχουν την τιμή να φορέσουν την φανέλα της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Γ.Σ. Ελίμειας καλύπτει απολύτως τις φιλοδοξίες τους και γι΄ αυτό επέλεξαν από κοινού με τη Διοίκηση και το προπονητικό team, να συνεχίσουν για ακόμη μια σεζόν”.

Η Ελίμεια, πάντως δείχνει ότι ήρθε για να… μείνει στη Γ΄ εθνική και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πέρα από τις ανανεώσεις με το έμψυχο δυναμικό της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, θα υπάρξει και ουσιαστική ενίσχυση! Ήδη οι ιθύνοντες έχουν προχωρήσει σε επαφές με κάποιους παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν αρκετά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, με τις πληροφορίες ν΄ αναφέρουν ότι πρόκειται για μεταγραφικά… μπαμ στην κατηγορία!