Διπλή κίνηση με τους Λιούκα και Λαδόπουλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Διπλό μεταγραφικό… χτύπημα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λιούκα και του Μανώλη Λαδόπουλου.

Οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:

“Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Λιούκα .Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 18-08-1999, αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έχει ύψος 2,02. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στο τμήμα ανδρών. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΓΑΣ Βασιλικών και ακολούθησε η επιστροφή στην Αναγέννηση.
Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

“Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Λαδόπουλο.

Ο Μανώλης γεννήθηκε στις 08-09-2004, αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έχει ύψος 2,05. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στον Μαραθώνα αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στο τμήμα ανδρών.
Η εξέλιξη του ήταν ραγδαία μιάς και ασχολείται οργανωμένα τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά ο Μανώλης πίστεψε στο προπονητικό πρόγραμμα και την φιλοσοφία ανανέωσης που ακολουθεί η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι συμφώνησε να ενταχθεί στον Απόλλων Καλαμαριάς.
Μανώλη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Κώστα Μιχαλόπουλο για την οριστικοποίηση και ένταξη του Μανώλη στην ομάδα μας”.