Διπλό κέρδος για τη ΦΕΑ η συνεργασία από την Arena – Fx-Athina!

fea_synergasia«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας κι αυτό φαίνεται να ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση της ΦΕΑ, καθώς πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, οι διοικούντες τον σύλλογο ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό για την ανεύρεση οικονομικών πόρων και χορηγών εν όψει της νέας χρονιάς! Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό το μεσημέρι του Σαββάτου προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας με τη χρηματοοικονομική εταιρία «Arena-Fx-Athina», η οποία παράλληλα είναι και εκπαιδευτικό κέντρο, με έδρα της στην Λεωφόρο Δεκελείας 88 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της εταιρίας και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Κώστα Αναστασίου, προκειμένου να δώσουν τα χέρια και να συμφωνήσουν στην συνεργασία και για τη νέα χρονιά. Το κέρδος μάλιστα είναι διπλό για τη ΦΕΑ, καθώς πέρα από την οικονομική ενίσχυση που θα έχει η ομάδα, άκουσε τον ιδιοκτήτη της χρηματοοικονομικής εταιρίας να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση στους αθλητές της ομάδας!

Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Αντώνης Λιναρίτης, το μέλος Σπύρος Μπερδέσης και ο γενικός αρχηγός Διονύσης Φαναρτζής, ενώ στη συνάντηση βρέθηκε κι ο προπονητής της ΦΕΑ Κυριάκος Κοσμίδης, καθώς και οι αθλητές Γιώργος Βλασσόπουλος, Μπάμπης Γόντικας, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Κρητικός, Ιωσήφ Μπούσι και Γιάννης Τσίτσος.