Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” με Μπάρδα και Κυριακόπουλο ο Πορφύρας

Τις βλέψεις του για τη νέα σεζόν έδειξε με το …καλημέρα ο Πορφύρας! Η ομάδα της Καλλίπολης ενέταξε στο δυναμικό της δύο πρωτοκλασάτους καλαθοσφαιριστές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπάρδα και τον Κώστα Κυριακόπουλο. Για τον πρώτο τα λόγια είναι περιττά… Ο πολύπειρος γκαρντ κι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που πέρασαν από τα εθνικά πρωταθλήματα θα συνεχίσει στα 42 του χρόνια στην πειραϊκή ομάδα. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία εκτός από το Αιγάλεω, σε Απόλλωνα Σμύρνης, Πανερυθραϊκό, Ένωση Ιλίου, Μαρούσι, ΟΦΗ, ICBS, Ηρακλή, Πανελευσινιακό, Παγκράτι και Δάφνη, ενώ πριν από μία ημέρα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το διαζύγιό του με τη ΦΕΑ, της οποίας φόρεσε επάξια τη φανέλα για δύο σεζόν.

Ο Κυριακόπουλος με το προσωνύμιο “o play maker των ανόδων” από την άλλη πλευρά, αφήνει τα βόρεια προάστια και την Πεύκη όπου αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν για τον Πορφύρα, όπου επιστρέφει από μετά τη σεζόν 2013-14, ενώ στο παρελθόν είχε μακρά πορεία με τη φανέλα του Αιγάλεω, με το οποίο κέρδισε δυο ανόδους και ένα νταμπλ, όπως και στον Τρίτωνα είχε άνοδο στη Γ’ και στη Β’ εθνική.

Μπάρδας και Κυριακόπουλος συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουνίου στα γραφεία του Πορφύρα και μαζί με τους διοικούντες τον σύλλογο και τον εκπρόσωπό τους, τον Νίκο Μελά υπέγραψαν αμφότεροι τα νέα τους συμβόλαια.

Του Ιωάννη Νοταρά