Διπλό πρόβλημα για το Ψυχικό

falekas-kolwkasΤα προβλήματα για το Ψυχικό είναι πολλά και απ ότι φαίνεται το ένα εξ αυτών είναι σοβαρό. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο ο Μπάμπης Σαμοθράκης δεν λένε να υποχωρήσουν με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί πρόωρα η φετινή χρονιά για τον ίδιο. Εξάλλου, δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φιλαθλητικό.

Εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Αγία Παρασκευή είναι ο Μάρκος Κολώκας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση και δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το “παρών” κόντρα στους “μελανόλευκους”.

Εξάλλου, ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με την “Αγία” τονίζοντας: “Η Αγία Παρασκευή αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Ο κόουτς Δημήτρης Αποσκίτης κάνει εξαιρετική δουλειά από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γεγονός πως οι αντίπαλοί μας βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν λέει κάτι. Είναι επικίνδυνη ομάδα γιατί στηρίζεται στο τρίποντο, όπως και ο Φιλαθλητικός που είχε 15/26 στο μεταξύ μας παιχνίδι, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή”.