Διπλό «χτύπημα» από τον Αρη Νικαίας

Διπλό… χτύπημα πραγματοποίησε ο Άρης Νίκαιας στο μεταγραφικό παζάρι. Ο νικαιώτικος σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία με τον Μάριο Σκιαθίτη, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αλλά και με τον Λεωνίδα Θαλασσινό που με την παρουσία του αναμένεται να προσδώσει εμπειρία.

H ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας αναφέρει:

skiathitis«Και η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας του Άρη Νίκαιας συνεχίζεται…  Αυτή τη φορά ένας παλιός όσο και αγαπητός γνώριμος της ομάδας, ο Μάριος Σκιαθίτης, επέστρεψε με σκοπό να συνεχίσει(;) το σερί των ανόδων σε μεγαλύτερη κατηγορία που έχει τα τελευταία χρόνια. Ο χαρισματικός combo guard ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τόσο πέρυσι το Μαρούσι στην επιτυχημένη προσπάθειά του για άνοδο στη Β’ Εθνική όσο και τον Άρη Νίκαιας τη σεζόν 2014-2015 στην άνοδό του από την ΕΣΚΑΝΑ στη Γ’ Εθνική. Έτσι, η δεδομένη αξία του αθλητή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι με το προηγούμενο πέρασμά του από το σύλλογο είχε κερδίσει μόνο φίλους οδήγησαν τα δύο μέρη σε μια νέα συνεργασία, που όλοι ευχόμαστε να είναι το ίδιο καρποφόρα και γεμάτη επιτυχίες.

Η παρουσία αθλητών με ποιότητα και εμπειρία είναι απαραίτητη σε μια ομάδα που αναζητεί το κάτι παραπάνω. Για αυτό το λόγο και ο Άρης Νίκαιας προχώρησε σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Θαλασσινό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου η οποία τον υποδέχεται στην οικογένεια του Άρη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. Ο έμπειρος και ύψους 1,95 forward με παρουσία μεταξύ άλλων στον Δούκα, τον Κάδμο, τον Ηλυσιακό και τον Πολυνίκη, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με τη φανέλα του ΑΟΝ Παλατιανής».