Διπλό… χτύπημα από τον Διαγόρα Ρόδου με Μπόζιτς και Μιρόσαβιτς

Σε διπλό μεταγραφικό… χτύπημα προχώρησε ο Διαγόρας Ρόδου, που ενισχύθηκε σημαντικά σ’ αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Στέφανο Μπόζιτς και Άγγελο Μιρόσαβιτς, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την περιφερειακή της γραμμή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Μια ακόμη μεταγραφή στην ανδρική ομάδα, ανακοινώνει το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας! Πρόκειται για τον Στέφανο Μπόζιτς. Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στη θέση του «γκαρντ». Ο Μπόζιτς έπαιζε σε ομάδα της Ιταλίας πριν γυρίσει τη Ρόδο, ενώ νωρίτερα, στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, τη ΔΕΚΑ και στην Ακαδημία του ΓΑΣ Ιάλυσος. Ο Γ.Σ. Διαγόρας τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και καλή επιτυχία».

«Ένα ακόμη «γκαρντ» πρόσθεσε στο ρόστερ της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος)! Πρόκειται για τον 20χρονο Άγγελο Μιρόσαβιτς, που έχει ύψος 1.92μ. και που ήδη προπονείται με την ομάδα, έχοντας τεθεί στη διάθεση του νέου προπονητή του. Η διοίκηση του «γηραιού» τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες».