Διπλό “χτύπημα” ετοιμάζει η ΑΕ Σαντορίνης!

Η αναζήτηση για την εξεύρεση προπονητή συνεχίζεται στην ΑΕ Σαντορίνης, μετά το διαζύγιο με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, δίχως ωστόσο αυτό να… φρενάρει τους διοικούντες τον σύλλογο! Οι οποίοι ετοιμάζουν διπλό “χτύπημα”, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας.vourtzoumis vaggelis

Όπως αναφέρει το πάντα έγκυρο sportcyclades.gr στο πλάνο των ιθυνόντων είναι να ενισχύσουν την ομάδα, με την επιστροφή δύο γνώριμων προσώπων. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παπασταματίου και τον Βαγγέλη Βουρτζούμη.

Σύμφωνα με το site και οι δύο είναι ελεύθεροι από το καλοκαίρι, οπότε μπορούν ακόμη και τώρα να μεταγραφούν σε σύλλογο της αρεσκείας τους. Ο μεν Παπασταματίου φέρεται να έχει συμφωνήσει στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΣ, ενισχύοντας την γραμμή των ψηλών, αφού οι Στράτος Παπαδόπουλος και Μίλος Σάκοτα είναι καθαρόαιμα «τεσσάρια» και υπάρχει ανάγκη για τη θέση «5».

Από την άλλη πλευρά, ο Βουρτζούμης εκτός απροόπτου θα βρεθεί στην Σαντορίνη την επόμενη εβδομάδα, ενώ την Κυριακή βρέθηκε στο κλειστό της Πεντέλης (σ.σ. παρέα με τον Μιχάλη Κακιούζη) και είχε συνομιλία με τους ανθρώπους της ομάδας. Άλλωστε, όπως τονίζουν οι τελευταίοι «ο Βουρτζούμης είναι ακόμη στην οικογένεια της ΑΕΣ, έστω και ψυχολογικά»…

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες που εκτός απροόπτου θα βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Κωνσταντινίδη στον πάγκο των νεοφώτιστων.

Πληροφορίες sportcyclades.gr