Δουρουντούς, η 7η φετινή μεταγραφή του Δούκα

Την 7η και τελευταία του φετινή μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Δούκας, που απέκτησε τον Γιώργο Δουρουντού, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ιωνικό Ν.Φ..

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων έχει αποκτήσει ακόμα τους Κώστα Παπαντωνάκο, Χρήστο Λάκκα, Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη, Βαγγέλη Δρόσο, Γιάννη Αλεφαντινό, Βασίλη Δημόπουλο.

Η ανακοίνωση του Δούκα:

Το φετινό ρόστερ της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με μια τελευταία μεταγραφή…

Πρόκειται για την προσθήκη του 23χρονου Γιώργου Δουρουντού (γεννηθ. 25/11/1996, ύψος 1,91μ.) ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και πέρυσι (2019-2020) φορούσε την φανέλα του Ιωνικού Ν.Φ. (Β’ Εθνική Κατηγορία) εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές χρονιές που είχε νωρίτερα με την ομάδα του ΑΓΣ Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (2017-2019).

Με αυτή την κίνηση, ο Κώστας Αγγέλου θα έχει ακόμη μια αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια της ομάδας γνωρίζοντας ότι η χρονιά αναμένεται δύσκολη, ανταγωνιστική και μεγάλη σε διάρκεια…

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΣΕΔ, ο Γιώργος Δουρουντούς ήταν…λακωνικός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος του Συλλόγου… Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας στην σεζόν που μόλις αρχίζει».

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο στην ευρύτερη οικογένεια του ΑΣΕΔ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα των «μπλε»!