Δούκας: Δικός του ο Καρούζος

Η ενίσχυση καλά κρατεί στο Δούκα, ο οποίος πρόσθεσε στη μηχανή του και τον Νίκο Καρούζο.

Ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ (1988, 1.84μ.) έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην Elite League με τον Παπάγο, έχοντας 7,6 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ σε 19,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με ποσοστό 41,4% στα τρίποντα και 85,3% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας του Δούκα» τόνισε μετά τη συμφωνία του με τους “κυανόλευκους” ο Καρούζος. «Η προσέγγιση και ο τρόπος του team manager, Σάββα Νικητάκη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη συμφωνία αυτή, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη του προπονητικού team στο πρόσωπο μου. Από τη πλευρά μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του αθλητή Νίκου Καρούζου (1988, 1.84μ.).

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του ΑΣΕΔ, τη νέα σεζόν, καθώς ο 35χρονος γκαρντ έχει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να βοηθήσει τους «μπλε» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο έμπειρος περιφερειακός προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν στον Παπάγου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Πεντέλη, ΚΑΟ Κορίνθου και τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Γιώργο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες».