Δράση αλληλεγγύης από το Λεύκιππο Ξάνθης και το πρωτάθλημα πολιτιστικών συλλόγων της πόλης…

Ο Λεύκιππος Ξάνθης μας έχει συνηθίσει σε δράσεις που συνδυάζουν το μπάσκετ και την ενίσχυση ασθενέστερων συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, εντάσσεται και η δράση που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος της Ξάνθης την προσεχή Κυριακή 11/3, προσκαλώντας το πρωτάθλημα των πολιτιστικών συλλόγων σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» για να στηρίξουν τον Πολιτιστικό σύλλογο «Βάτραχοι». Σκοπός του φιλικού αυτού είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ξάνθης, το οποίο στηρίζει περισσότερες από 150 οικογένειες στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου και των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης:

«Ο Α.Ο. Λεύκιππος και το Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Ξάνθης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΒΑΤΡΑΧΟΙ που διοργανώνει για 3η φορά τη δράση Αλληλεγγύης «ο Άϊ Βασίλης άργησε μια μέρα», με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης, που στηρίζει πάνω από 150 οικογένειες στην πόλη μας!!!

Για την ενίσχυση της Δράσης αυτής λοιπόν ορίστηκε Φιλικό Παιχνίδι στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φ. Αμοιρίδης» αυτή την Κυριακή 11/03/2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όπως: Αλεύρι, Μακαρόνια, Όσπρια, Γάλα, Ρύζι κλπ.) για να «γεμίσουν» με τη σειρά τους το Σάκο των Βατράχων που θα σας περιμένει στο γήπεδο.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων, τα μέλη των ακαδημιών του Λεύκιππου με τους γονείς τους, καθώς και όλο τον κόσμο της πόλης μας να μας τιμήσουν με «γεμάτα χέρια» συνδράμοντας έτσι στο σκοπό του Αγώνα αυτού.
Όλοι μας έχουμε στο σπίτι ένα πακέτο μακαρόνια, ρύζι, ζυμαρικού, ζάχαρη που μας περισσεύει και μπορούμε να το φέρουμε στο γήπεδο. Η τιμή τους είναι αμελητέα και δεν επιβαρύνει την τσέπη μας, όμως θα κάνει κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους γιατί στερούνται βασικά πράγματα που εμείς τα έχουμε δεδομένα».

 

 

.
Διαβάστε ακόμη…