Δρακόπουλος: «Πιο κρίσιμο το ματς με τον Αίολο»

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται αύριο (224, 17:00) να υποδεχτεί τον Αστακό, σ΄ενα ματς το οποίο ο πρόεδρος του συλλόγου, Θόδωρος Δρακόπουλος, χαρακτήρισε στις δηλώσεις του στον «ArenaFM 89,4» πιο κρίσιμο από ότι εκείνο με τον Φάρο.

«Το ματς με τον Αστακό είναι πολύ πιο κρίσιμο από το παιχνίδι με τον Φαρο, διότι ο Αστακός έχει το κίνητρο και αν μας κερδίσει θα κάνει το 2-0 και δημιουργεί προϋποθέσεις. Αντιθέτως ο Φάρος , τους συμφέρει να βγούμε πρώτοι, για να φύγουμε από την μέση.

Tα παιχνίδια μέσα στο Ιβανόφειο είναι ξεκάθαρο ότι τα κερδίζει ο κόσμος.
Η ομάδα είναι κομπλέ αλλά λίγο κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και άλλες ομάδες είναι κουρασμένες αλλά εμάς , φαίνεται περισσότερο λόγω και της ηλικίας των περισσότερων αθλητών».

Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Έχουμε έναν προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Σιγά-σιγά χτίζουμε κάτι καλό και λογικά θα παραμείνει και τους χρόνου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλύτερα της Α1 από την Α2. Αν δεν έχει καμία πρόταση από το εξωτερικό, είναι δεδομένο ότι θα μείνει, το έχουμε συζητήσει».