Δρακόπουλος: «Σκέφτομαι ελεύθερη είσοδο με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα»

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο του, με τον «γηραιό» να διαμαρτύρεται εναντίον του ΑΣΕΑΔ, για τη μη απάντηση στην έφεση που είχε κάνει για μείωση της ποινής του, για όσα είχαν γραφτεί στον αγώνα με τον Εθνικό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θόδωρης Δρακόπουλος, μίλησε  στον «Libero 107.4», κάνοντας λόγο για στοχοποίηση του Ηρακλή αφού το ΑΣΕΑΔ δεν έχει ακόμη απαντήσει, ενώ παράλληλα εξήγγειλε ελεύθερη είσοδο στα εντός έδρας ντέρμπι με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα.

«Δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση από το ΑΣΕΑΔ. Μπορεί να μας μειώσουν μία αγωνιστική ενώ θα έχουμε εκτίσει και τις δύο. Είμαστε στοχοποιημένοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το Σάββατο όταν και περνούσα που έπαιζε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ και είχε γίνει της κακομοίρας, δεν τιμωρήθηκε κανένας. Και εμείς τιμωρηθήκαμε λόγω υβριστικού συνθήματος κατά του Καγιούλη και Σαββίδη. Αμα ήταν έτσι όλες η ομάδες θα έπαιζαν χωρίς φιλάθλους λόγω υβριστικών συνθημάτων», ανέφερε αρχικά ο κ. Δρακόπουλος και συνέχισε:

 «Το ΑΣΕΑΔ δε μας απάντησε αλλά εγώ θα κάνω το εξής. Θα αποδείξουμε πόσο καλός είναι ο κόσμος του Ηρακλή, στα ντέρμπι με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα που σκέφτομαι να μην έχει εισιτήριο. Να είναι ελεύθερη η είσοδος. Να τους δείξουμε τι σημαίνει φίλαθλο πνεύμα. Να τους δείξουμε τι σημαίνει ο φίλαθλος του Ηρακλή και θα προσπαθήσω να το δείξει και η τηλεόραση για να δει ο κόσμος την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου».