proteas_grevenonΜια ακόμη πετυχημένη πορεία φιλοδοξεί να κάνει ο Πρωτέας αρχίζοντας από τη πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος τη προσεχή Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ.

Στα ευχάριστα νέα η επιστροφή του Κυριάκου Γιαννάκη από την προηγούμενη εβδομάδα όπως και αυτή του Θανάση Ιωαννίδη μετά από έναν μήνα απουσία ενώ την ίδια χρονική στιγμή ενσωματώθηκε και ο Γρηγόρης Ζαμπέτης, το πιο νέο «κομμάτι» του φετινού πάζλ του σωματείου των Γρεβενών. Αντίθετα με τους προηγούμενους, ο Ντινόπουλος θα χρειαστεί να περιμένει για να αγωνιστεί ως στις αρχές του 2014 λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Ο πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και τη προσπάθεια τους που αρχίζει σε λίγες ημέρες: «θέλουμε αρχικά να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και μετά ότι περισσότερο μπορούμε. Όλες οι ομάδες φέτος ενισχυθήκαν, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, με φαβορί κατά τη γνώμη μου τον Φοίνικα Λάρισας και θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν πάρει τη πρωτιά. Επίσης, πολύ δυνατοί περιμένω να είναι οι Διόσκουροι, ενώ ενισχυμένη φαίνεται η νεοφώτιστη Βόνιτσα, οι Τιτάνες Παλαμά, ενώ καλή πιστεύω θα είναι και η Φλώρινα σύμφωνα με τη πρώτη εικόνα που έχω. Οι ομάδες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά πράγματα είναι η Μελίκη και η Μακάμπη. Γενικά πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αδύναμα σωματεία κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα».

Στη προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πάντως ο προπονητής Γιάννης Χασιώτης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο.