Δυναμώνει ακόμη περισσότερο ο Απόλλων Πάτρας

Ο Απόλλων Πάτρας έχει στοχεύσει την επιστροφή του στην Α1 και μπορεί ακόμη να έχει δρόμο μπροστά του, ωστόσο οι ιθύνοντες τον σύλλογο φροντίζουν ώστε να δυναμώνει η ομάδα όσο περισσότερο μπορεί. Και δεν αναφερόμαστε αγωνιστικά, καθώς σε αυτόν τον τομέα δεν δείχνει να το χρειάζεται, αλλά έξω από τις γραμμές του παρκέ και δη στο χορηγικό του κομμάτι. Εκεί οι “μελανόλευκοι” πρόσθεσαν έναν ακόμη… συμπαίκτη! Ο λόγος για την εταιρία Med Frigo, που θα φιγουράρει στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας, αλλά και στο παρκέ της μεγάλης σάλας του κλειστού στην Περιβόλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Απόλλων παίρνει ώθηση και γίνεται ακόμη πιο ισχυρός έχοντας στο πλευρό του την εταιρία Med Frigo ως δυνατό χορηγό.
H Med Frigo θα είναι στο πίσω μέρος της φανέλας της πρώτης ομάδας και στο παρκέ της μεγάλης σάλας του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα.
Με την Med Frigo υποστηρικτή η ομάδα αποκτά άλλη δυναμική με ξεκάθαρο στόχο: Ο Απόλλων σύντομα να πάρει τη θέση που του αξίζει στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Έχοντας στη νέα του προσπάθεια αρωγό την Med Frigo γίνεται πιο δυνατός σε κάθε επίπεδο και παράλληλα στέλνει μήνυμα επιστροφής εκεί που πραγματικά ανήκει!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Η MED FRIGO είναι κορυφαία στο είδος της.

Ιδρύθηκε το 1991 στην Πάτρα και χρόνο με το χρόνο ενδυναμώνει την θέση της, ισχυροποιεί και αυξάνει το κύρος της, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής.

Διαθέτει ολοκληρωμένα κέντρα διανομής 51.500 τ.μ. σε τρεις νομούς, Αττικής, Αχαΐας και Θεσπρωτίας, ιδιόκτητο στόλο σύγχρονων φορτηγών ψυγείων και δύο εξειδικευμένα τμήματα.

Την Med Frigo και την Cargo Med, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και 3rd Party Logistics προϊόντων ψύξης, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν.

-Τα Logistics και η διεθνής μεταφορά τροφίμων από την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι η αφοσίωση της Med Frigo.

-Η συλλογή και η διεθνής μεταφορά μεταφορά φορτίων από την Ευρώπη προς την Ελλάδα είναι η εξειδίκευση της Cargo Med.

Mε σύγχρονη αντίληψη των υπηρεσιών Logistics, η Med Frigo μειώνει τα ανελαστικά έξοδα μιας επιχείρησης (όπως αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά, λογιστική υποστήριξη) προσφέροντας σε όλους τους πελάτες ποιοτικά αναβαθμισμένη διαχείριση, οικονομίες κλίμακος και βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης”.