Δυνατό τεστ με Παλαιό Φάληρο η Ένωση Ιλίου

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (6/9) η Ένωση Ιλίου, με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο στο κλειστό “Γ. Κακούρης”.

Το ματς είχε διάρκεια πέντε δεκαλέπτων (με το τελευταίο να είναι για μικρότερους σε ηλικία παίκτες των δύο ομάδων) και δεν κρατήθηκε σκορ. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ιλίου θα είναι την επόμενη Δευτέρα (14/9) για το κύπελλο της ΕΣΚΑ με αντίπαλο τον Παπάγο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

«Το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας έδωσαν οι Άνδρες του συλλόγου μας την Κυριακή (6/9), αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό Γ. Κακούρης τήν ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, η οποία βρίσκεται όπως και η ομάδα μας στην Β΄Εθνική, αλλά στον Β΄όμιλο.

Μετά από σχεδόν πέντε γεμάτους μήνες αγωνιστικής απραξίας, οι αθλητές μας ένιωσαν και πάλι πως είναι να βρίσκεσαι σε συνθήκες αγώνα, έστω και σε φιλικό προετοιμασίας. Η αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο είχε διάρκεια πέντε δεκάλεπτων, με το τελευταίο να είναι καθαρά για τους νεότερους αθλητές των ομάδων και με χρόνο μικτό.

Η ομάδα μας έκλεισε τις δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας της με ένα πρώτο δυνατό τεστ και ξεκινά πλέον να μπαίνει πιο δυνατά στη συνέχεια, ανεβάζοντας ρυθμό, καθώς την Δευτέρα 14/9 ξεκινά και το Κύπελλο της ΕΣΚΑ όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Παπάγου, ενώ απομένει ένας μήνας καθαρός για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου για την αποδοχή της πρόσκλησης για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα».