ionikos_ionias_logoΜε το μυαλό στο…μέλλον στον Ιωνικό δουλεύουν πολύ στο…παρόν και θέλουν να επαναλάβουν το παρελθόν, δηλ τη παρουσία στη Β΄ Εθνική. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα στο σωματείο των Διαβατών έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα με μέλλον μετά τη ριζική φετινή ανανέωση και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική. Για να μπορέσει όμως να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται όλοι στον Ιωνικό να προσπαθήσουν πολύ στο φετινό πρωτάθλημα χρονιά ώστε σε βάθος χρόνου να έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες όπως είχε γίνει και πριν δύο περιόδους.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τη πρεμιέρα με τους Τιτάνες Δράμας πραγματοποιείται κανονικά και με κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για τον προπονητή Βασίλη Αγγέλη μέσα στην εβδομάδα όπως η επιστροφή του Φλιάτη(ήταν τραυματίας), ενώ έχει γυρίσει και ο Παπαβασιλείου που ήταν εκτός Θεσσαλονίκης λόγω ότι ήταν ειδικός φρουρός. Το πρόγραμμα της εβδομάδας δεν περιλαμβάνει όμως μόνο προπονήσεις αλλά και ένα φιλικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τη Μακάμπη.

Σχετικά με τον αγώνα με τους Τιτάνες (στη προηγούμενη συνάντηση τους πριν δύο χρόνια ο Ιωνικός είχε την τιμητική με δύο νίκες σε δύο αγώνες) ο έμπειρος τεχνικός της Ιωνίας επισήμανε στις δηλώσεις του τη δυσκολία λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου «παρέμειναν μόνο δύο παίκτες από πέρυσι ενώ ήρθαν πολλοί άλλοι ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές που θα προσφέρουν ζωντάνια στην ομάδα. Αυτό όμως σημαίνει επίσης ότι υπάρχει και μεγάλη απειρία. Πιστεύω ότι ένα θετικό ξεκίνημα παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό θα διεκδικήσουμε. Αρχίζουμε δύσκολα κόντρα στους Τιτάνες, μια έμπειρη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με τη βοήθεια του χρόνου φιλοδοξούμε να γινόμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί».