Δόξα Λευκάδας και Τηλυκράτης έδωσαν δείγματα ανθρωπιάς…

foto-doxa2Λίγες ώρες ήταν αρκετές για να δώσουν Δόξα Λευκάδας και Τηλυκράτης δείγματα ανθρωπιάς, ομαδικότητας και κυρίως να στείλουν μήνυμα προς όλους ότι στις εποχές που ζούμε εάν δεν δείξουμε διάθεση για αλληλοβοήθεια, τότε έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας. Η αξιέπαινη προσπάθεια των δύο σωματείων δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο από διάθεση για να ενισχυθούν οι πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στη Φιλιππιάδα.

Και το απόγευμα της Κυριακής (17/4) οι δύο σύλλογοι είδαν το έργο τους να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία. Κι αυτό διότι από τις 16.00 έως και τις 19.00 οι δυο λευκαδίτικες ομάδες συγκέντρωσαν στο Κλειστό Γήπεδο υλικό για τους πρόσφυγες που παραμένουν στο κέντρο φιλοξενίας στο Δήμο Ζηρού στην Φιλιππιάδα είδη άμεσης ανάγκης για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.

foto-doxa“Η συλλογική προσπάθεια, η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια είναι αξίες που αποτελούν το βασικό κορμό της προσπάθειάς των δύο ομάδων και δίνουν σε όλους νόημα, κουράγιο και δύναμη”, τονίζουν τα δύο σωματεία, που ευχαριστούν όλους όσοι έσπευσαν να συνδράμουν κι ευελπιστούν ότι θα βρουν κι άλλους μιμητές στην προσπάθειά τους.