Φινάλε στη «καρδιά» του καλοκαιριού, μπήκε χθες στη μεταβατική περίοδο της Καστοριάς με μια τελευταία βραδινή προπόνηση. Το νέο ραντεβού παικτών –προπονητών είναι στις 19 Αυγούστου, με τους νεαρούς όμως και κάποιους έμπειρους που θα κρίνει απαραίτητο ο προπονητής Γιώργος Σούλιος να επιστρέφουν από τις 12 του ίδιου μήνα.

Οι διακοπές μπορεί να αρχίζουν από σήμερα για όλους στη νεοφώτιστη ομάδα όμως σε περίοδο μεταγραφικών αναζητήσεων είναι σίγουρα δύσκολο για τους παράγοντες του σωματείου και την τεχνική ηγεσία να βρούνε… ησυχία.

Έτσι οι επαφές συνεχίζονται για την απόκτηση 1-2 παικτών στις θέσεις 3-4 που θα πλαισιώνουν τους ήδη υπάρχοντες καλαθοσφαιριστές. Κάποιες εκ των συζητήσεων βρίσκονται μάλιστα και σε προχωρημένο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν προστεθεί τρία νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Καστοριάς. Ο 25χρονος Πέτρος Ρούζιος («1», 1,80) από τον Πρωτέα Γρεβενών, ο 31χρονος Λέανδρος Βογιατζής (1.92, 2-3) από τον Αργοναύτη και ο 33χρονος Νίκος Κόκουρας ( «5», 2.05) επίσης από το σωματείο της Καλαμαριάς.

Από τους περσινούς παίκτες έχουν ανανεώσει σχεδόν όλοι και όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη, είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση και τους προπονητές και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το «τοπίο».

Επίσης να αναφέρουμε ότι δίπλα στον Γιώργο Σούλιο θα είναι φέτος ο Βαγγέλης Ντόντης ενώ συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως τεχνικός σύμβουλος για 2 χρονιά ο πολύπειρος Κώστας Πηλαφίδης.