Δύο ανανεώσεις, δύο προσθήκες για τη ΜΕΝΤ

Η ΜΕΝΤ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στη Γ΄εθνική. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς ανακοινώνοντας τετραπλό «χτύπημα» και συγκεκριμένα, απέκτησε τους Ρίζο Καντάρκο (1983, 2.04), τον Γιώργο Γύζη (2001, 1.83), ενώ ανανέωσε τους Γρηγόρη Μιχαηλίδη (1976, 1.90) και Γιάννη Κασούρα (1992, 2.03).

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Πρόεδρος και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Ριζο Κανταρκο. Ο πολύπειρος αθλητής, ύψους 2.04, είναι γεννημένος το 22/02/1983 με καταγωγή από τις Σέρρες, και καλύπτει τις θέσεις του Power Forward και Center.

O Ρίζος ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στην Ελπίδα Κοίμησης Σερρών και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες : Ακαδημία Σερρών, ΑΕ Σερρών, Αστέρας Λάρισας, ΑΕ Λάρισας (Γ΄Εθνική), Αίολος Τρικάλων (Β΄ Εθνική), Αίαντας Ευόσμου (Γ’ Εθνική), Ερμής Λαγκαδά (Β΄Εθνική), Φίλιππος Βέροιας (Α2 Εθνική), Α.Ο. Πολυγυρου (Β´ Εθνική).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

«Ο Πρόεδρος και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Γιώργο Γκύζη.

Ο ταλαντούχος guard, μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Μακεδονικού, επιστρέφει στη ΜΕΝΤ στην οποία είχε ξεχωρίσει αγωνιστικά βοηθώντας την ομάδα στην άνοδο στην Β´ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

«Ο Πρόεδρος και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον επι χρόνια Αρχηγό της ομάδας μας Γρηγόρη Μιχαηλίδη (Small forward) και τον χαρισματικό ψηλό Γιάννη Κασούρα (Power Forward/Center), και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες τη νέα σεζόν».