«Δώσε Πάσα»: «Από αύριο, όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ»…

«Από αύριο, όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ», είναι το πρώτο από τα μηνύματα που έστειλε η πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα» του Βαγγέλη Λιόλιου, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών της ΕΟΚ. Η πρωτοβουλία κι ο Βαγγέλης Λιόλιος σάρωσαν στις εκλογές, με την ανακοίνωση πάντως να δείχνει το δρόμο για διάθεση ομοψυχίας στο χώρο του μπάσκετ, προκειμένου η επόμενη μέρα του αθλήματος να οδηγήσει στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα.

Μας Δώσατε Πάσα για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και θα το κάνουμε πράξη.

Από αύριο, όλοι μαζί, βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση, την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ευχόμαστε καλή θητεία σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αλλά και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον αγώνα τους σε αυτήν τη μεγάλη προεκλογική περίοδο.

Τέλος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι επιλέχθηκαν 14 άτομα της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα στο συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη και θα φροντίσουμε να δικαιώσουμε την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τα σωματεία.

Από αύριο, όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ.

ΥΓ. Ηλία, φίλε, σύντροφε και αγνέ μπασκετάνθρωπε, η απουσία σου μας πονά, ειδικά αυτή την ώρα. Ελπίζουμε να μας βλέπεις εκεί ψηλά και να σκας ένα χαμόγελο».