Δ. Αγγελόπουλος: «Ουδέποτε οι θέσεις και τα οφίτσια υπήρξαν προτεραιότητά μου»…

Διεκδίκησε μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μπάσκετ, έδωσε το δικό του αγώνα, μίλησε με όσους περισσότερους μπορούσε, δίχως όμως στο τέλος να δει τη «μάχη» του να τον οδηγεί στον στόχο του. Κάτι, πάντως, που δεν αλλάζει την οπτική που έχει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος για τον τρόπο που αγωνίζεται για το ελληνικό μπάσκετ, διότι όπως τονίζει «… ουδέποτε οι θέσεις και τα οφίτσια υπήρξαν προτεραιότητά μου».

Ο διοικητικός παράγοντας του Ικάρου Καλλιθέας, λοιπόν, δίνει τα συγχαρητήριά του σε όλους όσοι εξελέγησαν, αλλά και σ’ εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν δίνοντάς του την ψήφο τους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. «Το ελληνικό μπάσκετ και τυπικά πλέον αλλάζει σελίδα με την ελπίδα όλων μας η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Βαγγέλη Λιόλιο και όλους όσους εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και συνεχίζει: «Ελπίζω να καταλάβουν ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όσους εκλέχθηκαν, καθώς το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στα χέρια τους και δεν χωράνε κόντρες, έριδες, εγωισμοί ή μικροπολιτικές.
Από την πλευρά μου, μπορεί το κλίμα πόλωσης και οι λίστες που κυκλοφόρησαν να μην μου έδωσαν την ευκαιρία να εκλεγώ, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συλλόγους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Η μη εκλογή μου δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο που αγωνίζομαι για το καλό του μπάσκετ, καθώς ουδέποτε οι θέσεις και τα οφίτσια υπήρξαν προτεραιότητα μου.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Αγγελόπουλος».