kideia-mourouziΗ οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ αποχαιρέτησε σήμερα (13/6) την “αλεπού” των πάγκων Κώστα Μουρούζη. Στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς βρέθηκε πλήθος κόσμου για ν’ αποχαιρετήσει τον Μουρούζη, που “έφυγε” χθες, με τον ΕΣΑΚΕ και τη ΓΓΑ να καλύπτουν τα έξοδα της κηδείας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Παρόντες στην τελετή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Αριστείδης Γολέμης εκ μέρους της ΕΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης καθώς και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Σγουρός, Έλενα Κουντουρά μαζί με τον πρώην εκδότη της Απογευματινής, Π. Καραγιάννη.
Ανάμεσά τους ήταν οι Απόστολος Κόντος, Ανδρέας Χαϊκάλης, Μιχάλης Κυρίτσης, Δημήτρης Κοκολάκης, Ανδρέας Χαϊκάλης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Βασίλης Γκούμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Βύρων Κρίθαρης, Γιώργος Μπαρλάς, Κίμων Κοκορόγιαννης Κώστας Τσαρτσαρής, Βαγγέλης Γκιούσμας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος και πλήθος κόσμου, ενώ στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας ο Νίκος Γκάλης, ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός,