Είπε το “ναι” στην πρόταση του Ηρακλή ο Γκαγκαλούδης

Η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Δρακόπουλος με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, έφερε το ποθητό αποτέλεσμα. Το “ναι” του έμπειρου άσου στην πρόταση του “γηραιού”, του οποίου και θα παραμείνει αρχηγός και τη νέα περίοδο.

Μία είδηση που επιβεβαίωσε και ο “Γκάγκα” μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook με τον δικό του πάντα τρόπο. “Συναισθήματα πολλά….άγαπη πλέον μεγάλη….στιγμές αξέχαστες….δε τελειωσανε όμως….με μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμη θα συνεχίσω να ειμαι αρχηγός και να τιμάω οσο μπορώ τον ηρακλη μας…..γιατι πλέον ειμαι και νιώθω κομμάτι της ομάδας….ευχαριστω ολο τον κόσμο για την αγαπη του και υπόσχομαι και την επόμενη χρόνια να νιώσουν περήφανοι για μας….θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στον πρόεδρο γιατι ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση στη καριέρα μου και για ολα όσα έκανε για μενα….και τέλος ενα μεγάλο ευχαριστω στον Mpampa opws ton lew Alexandris Vagelis gia oti ekane Kai kanei gia mena ta teleutaia 17 xronia sto zwi mou….Kai Einai para polla……giatrouli mou se latrevw Kai kleinw me sena!!!!!!!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκαγκαλούδης. Ο οποίος πάντως δεν είναι ο μόνος που θα συνεχίσει να φορά την “κυανόλευκη” φανέλα.

Οι Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, Βασίλης Αγγελακόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα παραμείνουν στην ομάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ όπως αναφέρει το bluarena στο “στόχαστρο” του Ηρακλή είναι οι Κώστας Κακαρούδης και Γάιος Σκορδίλης.