ΕΑΠ: “Κράνος μοτοσυκλέτας, νέρα και εκφοβισμός στο υπόγειο”…

Ο Αστέρας Τεμένης πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς της ΕΣΚΑΗ, με την ΕΑΠ πάντως να παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ένα ματς επεισοδιακό, στο οποίο χρειάστηκε μέχρι και η κλήση αστυνομικών δυνάμεων στο κλειστό του Αιγίου!

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος του ματς η ΕΑΠ όχι απλά επανέλαβε τα παράπονά της για τον τρόπο που έχασε το παιχνίδι, αλλά αναφέρθηκε και σε εκφοβισμούς που έλαβαν χώρα όχι μόνο εντός του παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια…

Για τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του ματς η ΕΑΠ παρουσιάζει όσα αναγράφηκαν στον Φύλλο Αγώνα και μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Στο 6.26 πριν τη λήξη του δ’ 10λεπτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα κράνος μοτοσυκλέτας και τρία μπουκάλια νερό με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των διαιτητών. Ο αγώνας διακόπηκε άμεσα και οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Ενημερώθηκε το γηπεδούχο σωματείο ότι πρέπει να κληθεί αστυνομία και να εκκενωθεί το γήπεδο εντός 20 λεπτών”.
Με την ΕΑΠ να ολοκληρώνει τη θέση της για τα όσα συνέβησαν αναφέροντας: “Αυτό είναι ένα μέρος της πραγματικότητας των όσων έγιναν στο παιχνίδι Τέμενη-ΕΑΠ (γιατί ο εκφοβισμός συνεχίστηκε όσο οι διαιτητές ήταν στο υπόγειο)”.

Πληροφορίες από pelop.gr