Εγγύηση 50 χιλ € από τους παίκτες για να δηλωθεί στο πρωτάθλημα ζητά ο Πανναξιακός!!!

Νέα δεδομένα στο μπασκετικό γίγνεσθαι θέτει ο Πανναξιακός. Δεδομένα τα οποία μόνο προς την πρόοδο του αθλήματος δεν οδηγούν. Κι αυτό διότι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η διοίκηση του Πανναξιακού ζήτησε από τους παίκτες εγγύηση 50 χιλ. € για να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου στη Γ΄ εθνική και να έχουν κι εκείνοι τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε αυτό!!!

pannaxiakos panigirikoΌπως αναφέρει το ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου για τα αθλητικά δρώμενα στις κυκλάδες sportcyclades.gr το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Ιωάννης Νοταράς η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στο εν λόγω αίτημα προς τους παίκτες. Στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στους ντόπιους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες συμμετοχής…

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ

“Δραματικές είναι οι τελευταίες ώρες στο μπασκετικό τμήμα του Πανναξιακού.

Η τελευταία ημέρα (8 Αυγούστου) της προθεσμίας υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έφτασε, ωστόσο λίγες ώρες πριν αυτή εκπνεύσει δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ!!!

pannaxiakos_eggyisi_sportcyclades_reportazΚι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες τον σύλλογο της Νάξου ζήτησαν από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες και κυρίως τους ντόπιους το ποσό των 50.000€ σαν εγγύηση προκειμένου να δηλωθεί η ομάδα.

Από την πλευρά τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παίκτες αντιπρότειναν να δηλωθεί η ομάδα για να μην υπάρξει πρόβλημα έστω και την τελευταία ώρα, να δημιουργηθεί μια διοικούσα επιτροπή μόνο για το τμήμα του μπάσκετ και να …τρέξουν από κοινού το τμήμα.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στον Πανναξιακό κι όλοι τις αναμένουν με αγωνία”.

Πηγή: www.sportcyclades.gr