Εθνική Ανδρών: Εκτός οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Τολιόπουλος

Οι 14 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Αμπου Ντάμπι γνωστοποιήθηκαν σήμερα (13/8) από τον Δημήτρη Ιτούδη και την ΕΟΚ.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, μετά και την τελική εκτίμηση των γιατρών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πέρα από τον σέντερ του Παναθηναϊκού “κόπηκε” και ο Βασίλης Τολιόπουλος, αφήνοντας έτσι 14 παίκτες στην αποστολή.

«Η εμπειρία ήταν συναρπαστική, όπως πάντα στην Εθνική ομάδα. Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό από την πρώτη μέρα, νιώθω μέλος της ομάδας και εύχομαι να είμαι και σε επόμενες κλήσεις και προσπάθειες και η θετική μου σκέψη θα είναι μαζί της για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο», δήλωσε ο Τολιόπουλος πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Κάπως έτσι, οι 14 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αμπου Ντάμπι για τα φιλικά με τις ΗΠΑ (18/8) και τη Γερμανία (19/8) είναι οι εξής: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Γουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Μανώλης Χατζηδάκης.